Een lange weg op korte pootjes (luxe formaat)

|Yiannopoulos, Christos

Boek

€ 17,95

E-book

€ 7,49
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Onze lieve Bonny is zoek! Ons lieve hondje Bonny is kwijtgeraakt op Gran Canaria. We missen haar vreselijk! Als u haar gezien hebt, wilt u dan contact opnemen met Ellen en Christos? Dank u wel!
Boek :
E-book :
Deeltitels Een lange weg op korte pootjes
ISBN 9789402714104
Dikte (in mm) 22
Aantal pagina's 240
Auteur(s) Yiannopoulos, Christos ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 7 jun. 2016
Deeltitels Een lange weg op korte pootjes
ISBN 9789402751338
Aantal pagina's 166
Auteur(s) Yiannopoulos, Christos ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 7 jun. 2016

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Yiannopoulos, Christos

Christos Yiannopoulos is in Griekenland geboren en verhuisde als kind naar Duitsland. Hij is een succesvol scenarioschrijver en onder het pseudoniem Thomas Christos schrijft hij kinderboeken. Hij woont in Düsseldorf en loopt graag met de honden langs de Rijn.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 2 Klantenrecensies

8

Gebaseerd op 2 recensies
 • Besproken bij Wekker Wakker Radio 5 / woensdag 20/07/2016

  Vroeger hadden wij thuis een hond vuilnisbakje Tascha. Nu hebben wij een, mixje een vuilnisbak mag niet meer, Maylo.
  Laatste ging hij dwars door een sloot en wilde een weg oprennen. Mijn hart stond even stil, er stond gelukkige een laag hekje dat hij niet zag en knalde er tegenop.
  In een lange weg op korte pootjes rent een hondje weg wanneer feestvierders met vuurwerk gooien. Het gebeurt op vakantie op Gran Canaria. Een nachtmerrie.
  De hond is onvindbaar. De baasjes moeten naar huis met de gedachte dat ze hond Bonny nooit meer zullen vinden. Tot er maanden later gebeld wordt vanuit Spanje. Bonny is gevonden in het bijzijn van een ander hondje pippa.
  Hoe kwamen ze daar terecht? Christos Yiannopolous dook in hun reis. Een reis vol spannende momenten en het ontstaan van de vriendschap tussen de twee hondjes. Ook voor de vriend van het baasje is het een ontdekkingstocht, hield hij eerst niet van honden, tijdens zijn onderzoek snapt hij steeds beter waarom zijn vriendin zoveel pijn had na het verlies van Bonny.
  Dit is een waargebeurd verhaal, misschien hier en daar wat te dik aangezet, geen literair hoogstandje. Maar dat is voor een verhaal als dit ook niet nodig. Het is 'gewoon' een ontroerend en lekker leesbaar feelgood verhaal. En dat is genoeg!

  Remco Houtepen - 20 juli 2016

 • Aanrader!

  Als een overtuigd hondenmens had ik moeite met de auteur in het begin. Hij is allesbehalve een hondenmens en leek ook niet te begrijpen wat het verlies van hondje Bonny voor zijn vriendin Ellen betekende. Ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat ik van een eiland zou vertrekken nadat mijn hond daar zoekgeraakt is. Maar Ellen had blijkbaar geen keuze en daarmee begon een groot avontuur voor Bonny, samen met het zwervertje Pippa. Christos doet zijn best hun reis te achterhalen en houdt dit geheim voor Ellen. Dit kost hen bijna hun relatie, maar hij zet door. En pas dan gaat hij de waarde van een hond leren kennen en begint hij van honden te houden. Het is bijzonder om te lezen hoe hij groeit daarheen en hoe het zijn leven verrijkt. Sommige stukjes van het verhaal vind ik een beetje ongeloofwaardig, maar ik besef heel goed dat de auteur en de lezer ervan kan maken wat hij/zij ervan wil maken. De waarheid blijft in het midden. Het blijft bijzonder dat Bonny na al die maanden weer terecht kwam en onafscheidelijk bevriend is met Pippa. Het boek is echt heel erg leuk om te lezen. In het midden staan een aantal leuke kleurenfoto’s van beide honden. Aanrader!

  Marjon (Uitgelezen) - 22 juni 2016

You're reviewing: Een lange weg op korte pootjes (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Waardering