Hond in huis AI

Hond in huis AI is een digitale, interactieve versie van de bestseller van Jeroen Oomen. Je kan nu overal en wanneer je maar wilt een expert om advies vragen. Dit AI-boek bied je namelijk de unieke mogelijkheid om direct antwoord te krijgen op al je vragen over het opvoeden, verzorgen en trainen van je hond. Of je nu net een nieuwe pup hebt gekocht of al langer hondeneigenaar bent, het AI-boek helpt jou verder.

Persoonlijk advies via Whatsapp

Probeer het vrijblijvend

Gesprekken zijn 100% privé

Alle inzichten en adviezen van hondencoach Jeroen Oomen

Oftewel, een persoonlijke AI-coach die dag en nacht voor je klaarstaat

Ontwerp zonder titel (28)

Hoe het werkt

Scan de QR-code hieronder. Je wordt direct naar het juiste WhatsApp account genaamd “Jeroen-AI” gestuurd.

Zodra het account is toegevoegd ontvang je een welkomstbericht met iDeal-betaallink.

Start direct met het stellen van vragen aan Jeroen-AI!

Stel bijvoorbeeld vragen als:

- Hoe zorg ik ervoor dat mijn hond minder blaft?

- Wat is de beste manier om te beginnen met de opvoeding van een puppy?

- Waarom is mijn hond agressief naar vreemden?

- Wat kan ik leren van de lichaamstaal van mijn hond?

iPhone screenshot hond ai

Dit zeggen anderen over Hond in huis:

'Jeroen is in staat op een inspirerende wijze het gedrag van hondeneigenaren om te buigen naar een nieuwe begeleiding van hun hond: met liefde, geduld en inzicht in leerprocessen. Dat maakt Jeroen onmisbaar. Hij zorgt voor blije honden die graag leren.'

- Martin Gaus

 

'Onze Ollie was (en is) om op te vreten, maar wist ook precies wat ze wel en niet wilde. Húp, naar het "opvoedkamp" van Jeroen Oomen. Toen we haar terugkregen, liep ze keurig mee aan de lijn én at ze bij wijze van spreken met mes en vork. Als íémand de hondenziel begrijpt, is Jeroen het.'

- Anita Witzier

Nieuwsgierig geworden?

De voordelen

Oomen_hond in huis_F

Directe antwoorden

Stel al je vragen over voeding, gezondheid, training en het gedrag van je (nieuwe) pup en krijg onmiddellijk deskundig advies.

Gebruiksvriendelijk

Gemakkelijk toegankelijk via Whatsapp op smartphone, tablet, of computer.

Deskundig advies

De antwoorden zijn gedestilleerd uit het oorspronkelijke boek, en Jeroen is erg enthousiast over de manier waarop Jeroen-AI in staat is om de vragen te beantwoorden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Huh, een AI boek?

Laten we het simpel uitleggen: vanaf nu kun je praten met het boek. Alles wat je wilde weten over honden en hondengedrag kun je vragen aan de Hond in huis AI, per WhatsApp. Je kunt vragen stellen, om advies vragen, oefeningen doen en nog veel meer. Het is alle kennis en expertise uit het boek, maar dan interactief.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Met deze link open je je WhatsApp. Je stuurt gewoon het al voor je ingevulde berichtje (‘Hoe werkt dit?’) en dan wijst het zich vanzelf. Je krijgt gelijk een berichtje terug met betaallink (geschikt voor iDeal, Apple Pay of Google Pay). Rond de bestelling af en stel vervolgens al je vragen! Je ontvangt dan altijd supersnel persoonlijk advies.

Voor wie is het?

Voor iedereen met een (toekomstige) hond in huis. Het geeft je advies op elke vraag op elk moment van de dag, ook als het 3 uur ’s nachts is.

Wat voor soort vragen kan ik stellen?

Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen als:

- Hoe zorg ik ervoor dat mijn hond minder blaft?
- Wat is de beste manier om te beginnen met de opvoeding van een puppy?
- Waarom is mijn hond agressief naar vreemden?
- Wat kan ik leren van de lichaamstaal van mijn hond?

Oftewel, je kunt alles vragen en je krijgt altijd antwoord. Ook helpt Hond in huis AI je door zelf vervolgvragen voor te stellen voor als je meer wilt weten over een bepaald onderwerp.

Wat kost het?

Voor slecht €9,99 kun je eindeloos gebruik maken van deze onuitputtelijke, direct aan te wenden bron. En je bespaart waarschijnlijk op toekomstige therapiekosten!

Oomen, Jeroen (c) Vera Maagdenberg.JPG

Over Jeroen Oomen

Jeroen Oomen is de bekendste hondentrainer van Nederland. Hij was de rechterhand van bekende hondentrainer Martin Gaus en heeft al jaren zijn eigen hondenschool. Naast hondencoach is hij mensencoach. Door mens en dier samen te trainen haalt hij het beste uit hen allebei.