Boek

€ 15,00

E-book

€ 9,99
Beschikbaarheid:
Direct leverbaar

Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St. George de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon.

Boek :
E-book :
Deeltitels Pupil
ISBN 9789402701401
Dikte (in mm) 38
Aantal pagina's 448
Auteur(s) Julie Kagawa ,
Reeks Young Adult , HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 9 jul. 2015
Deeltitels Pupil
ISBN 9789402511765
Aantal pagina's 353
Auteur(s) Julie Kagawa ,
Reeks Young Adult , HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 9 jul. 2015

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Kagawa, Julie

Julie Kagawa is de internationale bestsellerauteur van bekende Young Adult-series als The Iron Fey en Blood of Eden. Ze is geboren in Sacramento en opgegroeid op Hawaï, waar ze al met schrijven begon toen ze nog op school zat. Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9

Gebaseerd op 4 recensies
 • Dikke pil met prima verhaal!

  Bestsellerauteur Julie Kagawa weet hoe ze een fantasy-reeks moet schrijven. Haar nieuwste boek ‘Pupil’ telt maar liefst 413 pagina’s. Ember en Dante Hill is een jonge drakentweeling die voor het eerst worden losgelaten in de mensenmaatschappij. Een zomer mogen ze als gewone tieners genieten voordat Talon beslist over hun toekomst. Ze vermaken zich perfect met vrienden op het mooie Crescent Beach. De spontane Ember wordt verliefd op de serieuze Garret. Wat ze niet weet is dat hij lid is van de Orde van St. Joris en de opdracht heeft om draken te vernietigen. En wie is toch die mysterieuze persoon…?

  ‘Pupil’ is vlot geschreven en sleurt je mee in het verhaal. Het boek is geschreven in de eerste persoon, waardoor je mee kunt leven met de diverse hoofdpersonen. Dat heeft echt een toegevoegde waarde. ‘Pupil’ is een spannende Young Adult met een prima spanningsboog en verrassend plot.

  Ellen - 3 november 2015

 • Een echte pageturner

  Een spannend fantasyverhaal over een opstandige, nieuwsgierige jonge drakin die op zoek is naar haar identiteit en de waarden en normen waar ze voor wil staan. Een echte pageturner vol actie, geheimen en romantiek.

  NBD - 15 oktober 2015

 • Geweldig origineel

  Als fan van Julie Kagawa was ik natuurlijk heel nieuwsgierig naar haar nieuwe serie, Talon, waarvan dit het eerste deel is. Zou het haar lukken om na The Iron Fey en Blood of Eden wéér een geloofwaardige en originele wereld te creëren?

  Het antwoord op die vraag is: JA, dat is haar zeer zeker gelukt! Opnieuw weet Julie je mee te nemen naar een wereld die een beetje op de onze lijkt, maar er ook heel erg van verschilt. Ember, Dante, Garret en Riley zijn bovendien personages met je wie je net zozeer meeleeft als bijvoorbeeld Meghan, Ash, Allie en Zeke.

  Esther Verhoef (HarperCollins) - 14 september 2015

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: Pupil (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Waardering