Julie Kagawa spreukenstrijd

Op 9 en 10 november komt Schaduw van de vos-auteur Julie Kagawa naar Nederland en België. Tijdens haar bezoek nemen wij een podcast op met Julie Kagawa én haar fans! Wil jij jezelf terughoren in de podcast? Lees snel verder hoe!

Wat houdt de wedstrijd in?
In de boeken van Julie Kagawa wordt veel magie gebruikt, maar er wordt nergens daadwerkelijk een spreuk uitgesproken (zoals bijvoorbeeld Alohomora in de Harry Potter-boeken om sloten open te maken). Wij gaan samen met Julie Kagawa op zoek naar de leukste spreuken! In De IJzerkoning, bijvoorbeeld, laat Ash het regelmatig heel koud worden. Welke spreuk zou hij daarvoor hebben gebruikt? En wordt er door Ember uit de Talon Saga een spreuk gebruikt om van gedaante te wisselen? Jij mag het bedenken!

Hoe doe je mee?
Meedoen kan op twee manieren! Je kunt een spreuk inspreken tijdens één van de signeersessies óf spreek LIVE je spreuk in op de Antwerpse Boekenbeurs.

Tijdens de signeersessies

Tijdens de signeersessies op vrijdag 9 november in Nederland en zaterdag 10 november in België kun je bij de stand van HarperCollins Holland jouw spreuk opnemen in onze pop-upstudio. Bereid je spreuk thuis al voor, kom langs in de pop-upstudio, spreek je spreuk in in de microfoon en wie weet kiest Julie Kagawa jouw spreuk uit voor de podcast!

Meedoen is heel simpel: noem je naam, het boek en de passage waarin de spreuk hoort, en spreek vervolgens de spreuk uit. Vergeet ook niet om daarna het formulier in te vullen, zodat we je kunnen laten weten of jij één van de winnaars bent. De winnaars horen hun spreuk terug in de podcast én winnen een gave goodiebag!

Wil jij kans maken om je spreuk LIVE in te spreken op de Antwerpse Boekenbeurs in aanwezigheid van Julie Kagawa?

Dan heb je 2 mogelijkheden:

  1. Voor vrijdag 9 november: Stuur je naam, het boek en de passage waarin de spreuk hoort én je spreuk op naar info@harpercollins.nl o.v.v. Spreukenstrijd Julie Kagawa, óf vul het onderstaande formulier in. Leuke bijkomstigheid: de bedenkers van de 10 eerste spreuken die wij via deze weg ontvangen, krijgen van ons via e-mail een gratis toegangsticket* voor de Boekenbeurs opgestuurd.
  2. Op zaterdag 10 november: Kom vóór 13.30 uur langs op de Boekenbeurs in Antwerpen op de stand van Agora (hal 3, stand 306) en vul je spreuk in op het formulier dat je daar ter plaatse krijgt.

Tijdens het podiumprogramma om 14.00 uur worden de winnaars van de drie beste spreuken bekend gemaakt en mogen zij LIVE op het podium hun spreuk presenteren aan Julie Kagawa (Boek-o-drôme, hal 4). Zij horen hun spreuk dus gegarandeerd terug in de podcast!

*Tickets op naam. Enkel bij je eerste deelname maak je kans op een gratis ticket.

 

Stuur je spreuk NU in!
Heb je nú al een goed idee voor een spreuk? Vul dan heel gemakkelijk het onderstaande formulier in en doe direct mee aan de spreukenstrijd LIVE van Julie Kagawa!

Please enter your name.
Please enter a message.
You must accept the Terms and Conditions.

Vragen
Heb je nog vragen en/of opmerkingen over de podcast, de spreukenstrijd of Julie Kagawa? Mail dan naar info@harpercollins.nl of stuur ons een PB op Facebook!