Nachten in New York (luxe formaat)

|Morgan, Sarah

Boek

€ 15,00

E-book

€ 9,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, is Paige haar eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze wel hulp móét vragen aan ICT-miljonair Jake Romano, de beste vriend van haar broer.
Boek :
E-book :
Deeltitels Nachten in New York
ISBN 9789402700176
Dikte (in mm) 35
Aantal pagina's 352
Auteur(s) Sarah Morgan ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 3 okt. 2017
Deeltitels Nachten in New York
ISBN 9789402753677
Aantal pagina's 237
Auteur(s) Sarah Morgan ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 3 okt. 2017

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Morgan, Sarah

De auteursloopbaan van Sarah Morgan begon toen ze als achtjarige de biografie van haar hamster schreef. Sindsdien heeft ze haar aandacht ietwat verlegd: naar de medische wereld - ze is van oorsprong verpleegster, en in haar verhalen speelt het ziekenhuis nog vaak een rol - maar vooral naar...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.8

Gebaseerd op 8 recensies
 • Ultiem leesgenot

  Er zijn boeken waar je aan het einde van het verhaal steeds langzamer gaat lezen omdat je niet wilt dat het verhaal stopt, dit is zo’n boek!
  Het verhaal is boeiend en erg van deze tijd. Een geslaagde zakenman, maar wel in het digitale tijdperk en de hoofdpersoon begint een eigen evenementenbureau met opdrachten ook helemaal van nu. Het maakt het boek nog leuker om te lezen.

  Het verhaal is voorspellend, maar door de leuke personages en verschillende verhaallijnen blijft het fijn om te lezen. Het samen-in-een-huis-wonen gaf me een leuk deja vu gevoel van de serie Melrose Place vroeger. Ik zou zo willen verhuizen naar Manhattan en bij ze willen wonen.

  De drie vriendinnen hebben allemaal een heel eigen persoonlijkheid en verschillende karakters en specialiteiten, wat ze samen zo goed maken als bedrijf.

  Ik hoop dat er snel een vervolg komt op het verhaal, misschien vanuit een van de vriendinnen beschreven, want daar broeit ook al wat!

  Arianne - 31 oktober 2017

 • Sarah Morgan zorgt met haar prettige leesstijl ervoor dat je als lezer helemaal wordt meegenomen in het leven van Paige en haar warme zwoele nachten in Manhatten.

  Nachten in Manhatten is een heerlijke feel-good-roman en zou ook zomaar "slapeloze nachten in New York" kunnen heten. Want als de romantiek toeslaat dan ja..Paige droomt al haar hele leven van een grote stad. En haar droom wordt werkelijkheid. Samen met Eva en Frankie en het liefst zonder die lastige Jake. De grote knappe succesvolle Jake maakt het voor Paige alleen maar ingewikkeld. En ingewikkeld is dit verhaal op sommige momenten zeker. En toch ook weer niet.
  Sarah Morgan schreef hiermee een zwoel, bruisend liefdesverhaal, dat veel lezers zal bekoren. Naast het pad van een nieuwe baan, wordt ook het pad van de liefde bewandeld. En tenslotte wordt het pad van haar jeugd ook toegelicht. Dit alles komt prachtig bij elkaar in een mooi afgerond einde.

  Sarah Morgan zorgt met haar prettige leesstijl ervoor dat je als lezer helemaal wordt meegenomen in het leven van Paige en haar warme zwoele nachten in Manhatten.

  Annette Overvoorde - 30 oktober 2017

 • Meeslepend en realistisch

  Paige wordt al haar hele leven beschermd omdat ze hartpatiënt is. Na een enorme tegenslag op haar werk wagen Paige en haar twee hartsvriendinnen, Frankie en Eva, een sprong in het diepe en starten in New York hun eigen evenementenbureau. Ze worden aangemoedigd door Paige haar broer, Matt, en ook op zijn beste vriend, Jake, kunnen ze rekenen.
  Omdat de start moeilijker verloopt dan geplant, schuift Paige al haar trots opzij en vraagt ze hulp aan Jake. Jake is een ICT-miljonair en helpt haar op weg met als bonus een voorlopige kantoorruimte in zijn bedrijf.
  Dit zorgt voor een emotionele situatie want Paige is al sinds ze een tiener is smoorverliefd op Jake, maar hij heeft haar toen duidelijk gemaakt dat er voor hem geen gevoelens in het spel zijn.
  Eva ziet, in tegenstelling tot Frankie, dat er toch chemie hangt tussen Paige en Jake en moedigt haar aan haar hart te volgen. Op een gegeven moment kan Jake de mooie Paige niet meer weerstaan en beleven ze samen een wonderlijke nacht. Het blijft echter niet bij één nacht, hij wil haar vaker zien. Paige kan haar geheime liefde niet lang geheimhouden voor haar broer. Matt betrapt hen en krijgt ruzie met Paige en Jake.
  Jake voelt zich verslagen en gaat raad vragen bij zijn moeder.
  Zou Jake luisteren naar zijn moeder en ook dit risico nemen?

  Het is een verhaal waar je ziet hoe hard en hoe pijnlijk liefde soms kan zijn. Je wordt meteen meegesleept in de wereld van Paige en haar vriendinnen. Zal haar bedrijf succesvol worden? Heeft zij haar vriendinnen in financieel gevaar gebracht en zal ze de liefde van haar leven eindelijk voor haar winnnen?

  Lees het boek om het te ontdekken!

  Naomi - 27 oktober 2017

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: Nachten in New York (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Waardering