Stream nu De tatoeëerder van Auschwitz van Heather Morris

Vanaf vrijdag 7 juni is de eerste verfilming van topauteur Heather Morris te zien op jouw beeldscherm. Haar bestseller De tatoeëerder van Auschwitz is vanaf dan namelijk te bekijken op SkyShowtime onder de gelijknamige titel The tattooist of Auschwitz.

SkyShowtime

Vrijdag 7 juni is het zover, dan kunnen Heather Morris-fans dit prachtige liefdesverhaal als serie bekijken op SkyShowtime. In de serie zien we hoe de oude Sokolov zijn verhaal doet bij journaliste Heather Morris, gespeeld door Melanie Lynskey (ook wel bekend van de hitserie Yellowjackets), die voor hem zijn levensverhaal vast zal leggen. Deze ontroerende serie is tot leven gebracht door screenwriter Jacquelin Perske, en de muziek achter dit hartverscheurende verhaal werd door niemand minder dan Oscarwinnaar Hans Zimmer gecomponeerd.

The Tattooist of Auschwitz

In april 1942 wordt een jonge Slowaakse Jood naar Auschwitz gedeporteerd. Lale Sokolov , gespeeld door Jonah Hauer-King, staat vanaf dan bekend als gevangene 32407. De SS-officieren benoemen hem tot ‘Tätowierer’, tatoeëerder. Tweeënhalf jaar lang is hij degene die van duizenden gevangenen een nummer moet maken. Zoals van Gita, gespeeld door Anna Próchniak, vanaf dan gevangene 4562. Terwijl hij gedwongen wordt haar te brandmerken, kerft zij haar naam voor altijd in zijn hart. Na drie jaar wordt Gita op dodenmars gestuurd en komt Lale in een ander kamp terecht. Beiden weten te ontsnappen en gaan op zoek naar elkaar. Gedurende zeventig jaar zwijgen Lale en Gita over het begin van hun relatie. Pas na Gita’s dood durft Lale hun uitzonderlijke overleversverhaal te delen.

De tatoeëerder van Auschwitz is een verhaal over vriendschap, vertrouwen en er voor elkaar zijn. Over moed en doorzettingsvermogen. Over kracht, hoop en de drang om te overleven.

(bron: https://nextplay.nl/films-series/eerste-beelden-skyshowtime-original-serie-the-tattooist-of-auschwitz)

Eerst het boek lezen voordat je de serie gaat kijken? Bestel het boek hier.