Logo World of Romance

Kom op vrijdag 10 februari naar het World of Romance lezersevent

World of romance event MOBIEL

 

Over het evenement

Gezellig feelgoodevent met de topauteurs binnen het romancegenre: Gillian King, Lotte Petersen, Susan Muskee en Marijke Vos!

Datum: vrijdag 10 februari
Tijd: 16:00 - 18:00 uur
Locatie: COENgebouw, Kabelweg 37, 1014 BA Amsterdam

Het programma bestaat uit interviews met je favoriete schrijvers, gelegenheid om vragen te stellen, meet & greets en boekverkoop na afloop. Tijdens het event wordt de nieuwste roman van Gillian King, Belofte maakt schuld, gepresenteerd!

Deelname is gratis en je verlaat het event met een goedgevulde goodiebag.

 

Ben jij vrijdag 10 februari 2023 aanwezig bij het World of Romance-event?

Meld je dan nu aan via info@harpercollins.nl ovv World of Romance-event. Vermeld hierbij duidelijk je naam en met hoeveel personen je komt.

LET OP: aanmelding geeft nog geen garantie. Pas wanneer je een bevestiging via de mail ontvangt, is je aanmelding verwerkt.

Wees snel, want het aantal plaatsen is beperkt. Bij meer inschrijvingen dan plaatsen gaan we loten.

 

In samenwerking met:

Bekijk onze romance:

World of Romance op social media

World of Romance is dé community voor romance liefhebbers en daarom kun je ons op social media volgen! Wij houden je daar op de hoogte over de nieuwste romans en feelgood en zorgen voor exclusieve voorproefjes, winacties en evenementen! Waar wacht je nog op?

Onze auteurs

Marijke Vos

Marijke Vos

Biografie

Marijke Vos (1985) is auteur, vertaler en schrijfdocent. Na een finaleplek bij de schrijfwedstrijd van Chicklit werd ze ontdekt en schreef ze onder andere Ik pleit voor jou! en Wedden dat ik blijf. In haar vrije tijd is ze een echte boekenwurm, zorgelijk schoenverslaafde en een ambitieuze wijnfanaat.

Gillian King

Gillian King

Biografie

Gillian King (1978) is een van de meest gewaardeerde feelgoodschrijvers van Nederland. Al twee van haar romans werden verkozen tot Feelgood van het Jaar bij Chicklit.nl. Haar boeken kenmerken zich door een combinatie van herkenbare emotionele gebeurtenissen, levensechte personages en een diepere, maatschappelijke laag. Ze woont en werkt in Den Haag.

Susan Muskee

Susan Muskee

Biografie

Susan Muskee (1993) is auteur en stemacteur. Van haar hand verschenen onder andere de Kobo Original-serie Zand erover en de feelgoodserie Liefde, natuurlijkNooit meer hetzelfde is haar debuut op papier. Ze is verslaafd aan thee en rekent voor elke afspraak standaard tien minuten extra reistijd om onderweg alle honden en katten te aaien.

Lotte Petersen

Lotte Petersen

Biografie

Lotte Petersen (1993) studeerde literatuurwetenschap en werkte enkele jaren als journalist. Net als voor haar debuutroman Een verrukkelijk fiasco liet ze zich voor De rest is confetti inspireren door eigen ervaringen. Tegenwoordig woont ze in Eindhoven met haar man en hun geadopteerde zwerfhond.