Logo World of Romance

Kom op vrijdag 21 juni naar het World of Romance lezersevent

14-04 WoR event auteurs

Maak je klaar voor het World of Romance-event op 21 juni! Ontmoet de beste feelgoodauteurs, geniet van diverse activiteiten, shop voor boeken en beleef een gezellige middag. Ontdek binnenkort welke auteurs aanwezig zullen zijn, welke activiteiten gepland staan, en welke bookish shops je kunt verwachten. Blijf op de hoogte, want we zullen de details de komende weken onthullen!

AANMELDEN? Scroll snel naar onder!

De auteurs die aanwezig zullen zijn op het World of Romance-event zijn...

Julie Caplin

Woohoo! Ik kan niet wachten tot ik naar het World of Romance-event mag komen dit jaar. Het wordt mijn eerste keer, en aangezien ik dol ben op alles wat met
boeken en romantiek te maken heeft, weet ik zeker dat het ontzettend leuk gaat worden.

Susan Muskee

Jaaaa, nog een paar weken tot het World of Romance-event! Ik heb er zo’n zin in om jullie allemaal (weer) te zien. Een hele middag vol met de leukste romance-boeken, daar móét je toch wel naar uitkijken? Ik in elk geval wel! Tot 21 juni!

Sarah Morgan

Ik vind het geweldig om deel uit te maken van het World of Romance-event in juni! Ik zal erbij zijn via een live videoverbinding en ik kijk ernaar uit om mijn Nederlandse lezers te ontmoeten en het over mijn nieuwe boek, Die zomer met jou, te hebben.

Gillian King

Is het al juni? Hapjes, drankjes, de leukste BINGO-man, een goedgevulde goodiebag én de allerbeste lezers? Dat wil ik uiteraard niet missen. Héél veel zin om jullie te ontmoeten en de hele middag te praten over boeken, boeken, boeken en boeken!

Iris Visser

Het aftellen is begonnen! Nog twee maanden en dan is het weer tijd voor een van de leukste boekevents van het jaar! Een middag die in het teken staat van romance, daar wil je toch bij zijn? Ik heb in ieder geval heel veel zin om jullie te zien en om lekker over boeken te mogen praten. Zie ik je dan?

Lotte Petersen

21 juni is dit jaar dubbel feest voor mij… Het is mijn verjaardag én de dag van het World of Romance-event. Ik heb er veel zin in om deze dag met jullie te vieren! Na het schrijven van mijn nieuwe roman – Liefs van een leugenaar – zit ik vol met leuke trivia om te spuien. Bijvoorbeeld: waarom schreef Victor Hugo zijn boeken naakt? En waarom lijkt het Pompidou op een binnenstebuiten gekeerde Praxis? Ik kijk ernaar uit om jullie te zien, tot de 21ste!

Volg ons op social media om als eerste op de hoogte te zijn van alle updates:

  

LET OP: vergeet niet te bevestigen via het mailtje dat je krijgt vanuit Harlequin!

MELD JE HIER AAN voor het World of Romance-evenement:

 

Bekijk onze romance:

World of Romance op social media

World of Romance is dé community voor romance liefhebbers en daarom kun je ons op social media volgen! Wij houden je daar op de hoogte over de nieuwste romans en feelgood en zorgen voor exclusieve voorproefjes, winacties en evenementen! Waar wacht je nog op?

Onze auteurs

Marijke Vos

Marijke Vos

Biografie

Marijke Vos (1985) is auteur, vertaler en schrijfdocent. Na een finaleplek bij de schrijfwedstrijd van Chicklit werd ze ontdekt en schreef ze onder andere Ik pleit voor jou! en Wedden dat ik blijf. In haar vrije tijd is ze een echte boekenwurm, zorgelijk schoenverslaafde en een ambitieuze wijnfanaat.

Gillian King

Gillian King

Biografie

Gillian King (1978) is een van de meest gewaardeerde feelgoodschrijvers van Nederland. Al twee van haar romans werden verkozen tot Feelgood van het Jaar bij Chicklit.nl. Haar boeken kenmerken zich door een combinatie van herkenbare emotionele gebeurtenissen, levensechte personages en een diepere, maatschappelijke laag. Ze woont en werkt in Den Haag.

Susan Muskee

Susan Muskee

Biografie

Susan Muskee (1993) is auteur en stemacteur. Van haar hand verschenen onder andere de Kobo Original-serie Zand erover en de feelgoodserie Liefde, natuurlijkNooit meer hetzelfde is haar debuut op papier. Ze is verslaafd aan thee en rekent voor elke afspraak standaard tien minuten extra reistijd om onderweg alle honden en katten te aaien.

Lotte Petersen

Lotte Petersen

Biografie

Lotte Petersen (1993) studeerde literatuurwetenschap en werkte enkele jaren als journalist. Net als voor haar debuutroman Een verrukkelijk fiasco liet ze zich voor De rest is confetti inspireren door eigen ervaringen. Tegenwoordig woont ze in Eindhoven met haar man en hun geadopteerde zwerfhond.

 

Iris Visser

Iris Visser

Biografie

Iris Visser (1993) groeide op op Vlieland, studeerde Europese talen en culturen in Groningen en politieke geschiedenis in Utrecht. Nu woont ze met haar vriend en twee katten in Drenthe. Ze leest nét iets meer boeken dan dat ze chocoladerepen eet, houdt van wandelen en schrijft het liefste in de trein. Van haar hand verscheen de Kobo Original-serie Liefs uit… Met de feelgood-serie Valentijnstraat debuteerde ze bij HarperCollins.