Maar je lacht toch nog

door Iris de With, Mae Zaal

Publicatiedatum: 18/04/2023

Prijs: €21.99

Maar je lacht toch nog

Vergroot coverafbeelding

Maar je lacht toch nog

door Iris de With, Mae Zaal

Publicatiedatum: 18/04/2023

Formaat:

Prijs: €21.99

Over het boek

Bekend van TikTok: een eerlijk en herkenbaar boek over depressie.

Zolang ze zich kunnen herinneren, kampen Mae en Iris met zware depressies. Al hun hele leven stuiten hun hulpvragen op onbegrip. Want iedereen voelt zich toch weleens wat minder? Ze komen toch niets tekort? En stellen ze zich niet een beetje aan?

In Maar je lacht toch nog ruimen Mae Zaal en Iris de With vooroordelen en misverstanden over depressie uit de weg en doorbreken ze de schaamte en taboes. Openhartig vertellen ze over hun eenzaamste momenten, copingmechanismen en hoe ze met deze mentale ziekte hebben leren leven.

Hun boodschap: je bent niet alleen. Maar je lacht toch nog is een eerlijk en rauw verhaal over depressie, waardoor lezers zich gehoord, gezien en gesteund voelen.

Over hun stichting Let's Break The Shame:

'Jullie hebben letterlijk mijn verhaal verteld in de woorden die ik zelf nooit kon vinden. Ik kan jullie niet genoeg bedanken.'

'Ik voelde me eindelijk gehoord en begrepen. Ik voelde me veilig.'

'Ik kan weer positief over mezelf denken en ik hoop dat ik de mensen om wie ik geef kan helpen door de tips uit de sessies te gebruiken. De sessies waren helder, praktisch en herkenbaar. Dank je wel!'

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402711929
  • Publicatiedatum: 18/04/2023
  • Pagina's: 320
  • Prijs: €21.99