THRILLER LOGO FINAL

Bekijk onze thrillers:

Thriller van de maand september:

Titel: Het donkere woud
Auteur: Johanna Mo
Publicatiedatum: 05/09/2023
Formaat: Paperback €22.99 | E-book: €13.99

Over het boek: 
De #1 thrillersensatie uit Zweden, voor lezers van Camilla Läckberg.

Er ligt een dunne sneeuwlaag over het winterse Öland als rechercheur Hanna Duncker door een harde knal gewekt wordt. Haar huis staat in brand. Omdat ze onlangs heeft ontdekt wie de moord heeft gepleegd waarvoor haar vader werd veroordeeld, heeft ze een sterk vermoeden wie er achter de aanslag zit. Bewijzen ontbreken echter, en ze moet zich concentreren op een nieuwe zaak.

Juni 1999. Een groep middelbare scholieren geniet van de zorgeloze tijd na hun examens, tot een van hen, Mikael, in het niets verdwijnt. Twintig jaar later wordt het skelet van de jongen midden in het grootste bos van het eiland gevonden. Zijn er na al die jaren nog sporen te vinden die naar zijn moordenaar leiden? En kan Hanna eindelijk haar vaders naam zuiveren, of blijft de ware dader haar een stap voor?

Over eerder werk:

'Een mooie schrijfstijl en veel invoelend vermogen.' VN Detective en Thrillergids

'De onderhuidse spanning houdt je van het begin tot het eind in haar greep. Ik kijk nu al halsreikend uit naar het volgende deel in deze serie.' Thrillers and More

'Een boeiend verhaal en goed uitgewerkte hoofdpersonen. Een aanwinst voor het Scandinavische schrijversgilde.' Josje Krol, The Read Shop

World of Thrillers op social media

World of Thrillers is dé community voor thrillerliefhebbers en daarom kun je ons op social media volgen! Wij houden je daar op de hoogte over de nieuwste thrillers en zorgen voor exclusieve voorproefjes, winacties en evenementen! Waar wacht je nog op?

Uitgelichte auteurs

Johanna Mo

Biografie

Johanna Mo groeide op in Kalmar, een van de oudste steden van Zweden, dat met een brug verbonden is met het eiland Öland. De afgelopen jaren werkte ze als freelanceredacteur, vertaler en boekrecensent. De Eilandmoordenreeks met rechercheur Hanna Duncker in de hoofdrol, zorgde voor haar internationale doorbraak.

Over World of Thrillers

Bij World of Thrillers vind je topthrillers die lezers op het puntje van hun stoel laten zitten. Veelbelovende debutanten en bestsellerauteurs komen terug in onze community. Denk bijvoorbeeld aan bestsellerauteur Karin Slaughter: ieder jaar staan haar Nederlandse en Vlaamse fans weer in de rij om haar nieuwste thriller te lezen. Of het nu ijzingwekkende mysteries uit Scandinavië of zinderende verhalen van Hollandse bodem zijn, voor iedere thrillerlezer zit er wat tussen.