THRILLER LOGO FINAL

Bekijk onze thrillers:

Thriller van de maand november:

Titel: Double or Nothing
Auteurs: Kim Sherwood
Publicatiedatum: 8/11/2022
Formaat: Paperback €22.99 | E-book: €14.99

Over het boek: 

James Bond, de onverschrokken 007, wordt vermist. Hij is gevangengenomen door huurlingen, en niemand weet hoe het hem vergaat… Het lot van de wereld ligt nu in de handen van de nieuwe 00-agenten.

Johanna Harwood (003), Joseph Dryden (004) en Sid Bashir (009) behoren tot de nieuwe generatie spionnen: de beste en slimste MI6-agenten van het moment. Professioneel, vastberaden en met een licence to kill zullen ze alles doen om hun land te beschermen.

Naast Bonds vermissing worden ze belast met nog een andere zaak: techmiljardair Bertram Paradise beweert dat hij de klimaatcrisis kan afwenden en de planeet kan redden. Maar tegen welke prijs? De nieuwe 00-agenten moeten de waarheid over zijn intenties én de verblijfplaats van James Bond zien te achterhalen, want de toekomst van de mensheid staat op het spel. En de tijd tikt door…

'Double or Nothing is een slimme en uiterst overtuigende toevoeging aan de Bond-canon. Personages die zo levensecht zijn dat we ze lijken te kennen en een verhaal dat door zijn verrassende plotwendingen als een Aston Martin in een hogere versnelling voortracet.' Jeffery Deaver, auteur van Carte Blanche, een James Bond-thriller

World of Thrillers op social media

World of Thrillers is dé community voor thrillerliefhebbers en daarom kun je ons op social media volgen! Wij houden je daar op de hoogte over de nieuwste thrillers en zorgen voor exclusieve voorproefjes, winacties en evenementen! Waar wacht je nog op?

Uitgelichte auteur

Kim Sherwood

Kim Sherwood

Biografie

Kim Sherwood is de eerste vrouwelijke auteur die, op verzoek van The Ian Fleming Estate, een verhaal toevoegt aan het James Bonduniversum. Eerder schreef ze de roman Testament, waarmee ze de Bath Novel of the Year en Harper's Bazaar Big Book of the Year won. Naast auteur is ze docent Creative Writing aan de universiteit van Edinburgh.

Over World of Thrillers

Bij World of Thrillers vind je topthrillers die lezers op het puntje van hun stoel laten zitten. Veelbelovende debutanten en bestsellerauteurs komen terug in onze community. Denk bijvoorbeeld aan bestsellerauteur Karin Slaughter: ieder jaar staan haar Nederlandse en Vlaamse fans weer in de rij om haar nieuwste thriller te lezen. Of het nu ijzingwekkende mysteries uit Scandinavië of zinderende verhalen van Hollandse bodem zijn, voor iedere thrillerlezer zit er wat tussen.