World of Thrillers logo

Bij World of Thrillers vind je topthrillers die lezers op het puntje van hun stoel laten zitten. Veelbelovende debutanten en bestsellerauteurs komen terug in onze community. Denk bijvoorbeeld aan bestsellerauteur Karin Slaughter: ieder jaar staan haar Nederlandse en Vlaamse fans weer in de rij om haar nieuwste thriller te lezen. Of het nu ijzingwekkende mysteries uit Scandinavië of zinderende verhalen van Hollandse bodem zijn, voor iedere thrillerlezer zit er wat tussen.

Titel: De beste vriend
Auteur: Chris Carter
Publicatiedatum: 02/07/2024
Formaat: Paperback €22.99 | E-book: €13.99

Over het boek: 

De beste vriend is de nieuwe serial killer-thriller van ThrillZone Award-winnaar Chris Carter, een bloedstollende pageturner met profiler Robert Hunter in de hoofdrol.

Na een bizar auto-ongeluk op het platteland van Wyoming doet de politie een gruwelijke vondst in een kofferbak. De bestuurder zwijgt in alle talen, totdat hij uiteindelijk één naam noemt: die van Robert Hunter...

De zaak wordt overgedragen aan de FBI, die de hulp inroept van rechercheur Robert Hunter. Wanneer Hunter de verdachte verhoort, komen er al snel geheimen boven water. Langzaam maar zeker wordt de ware identiteit van een meedogenloze moordenaar onthuld, iemand die zo ongrijpbaar is dat niemand ook maar enig idee had dat hij bestond. Tot nu…

World of Thrillers op social media

World of Thrillers is dé community voor thrillerliefhebbers en daarom kun je ons op social media volgen! Wij houden je daar op de hoogte over de nieuwste thrillers en zorgen voor exclusieve voorproefjes, winacties en evenementen! Waar wacht je nog op?

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Uitgelichte auteurs

Chris Carter

Chris Carter werd geboren in Brazilië en groeide op in de Verenigde Staten. Hij studeerde psychologie en analyseerde als forensisch psycholoog het gedrag van criminelen. Tegenwoordig is hij fulltimeschrijver. Zijn reeks rondom profiler Robert Hunter wordt in meer dan 20 landen uitgegeven.