THRILLER LOGO FINAL

Bekijk onze thrillers:

Thriller van de maand februari:

Titel: Anna O.
Auteur: Matthew Blake
Publicatiedatum: 06/02/2024
Formaat: Paperback €22.99 | E-book: €14.99

Over het boek: 

Anna O. van Matthew Blake is dé thriller waar je slapeloze nachten van krijgt. Een aanrader voor de lezers van Gillian Flynn en A.J. Finn.

Anna Ogilvy was een vijfentwintigjarige schrijver met een mooie toekomst. Tot ze vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden doodstak. De tabloids noemen haar 'Schone slaapster', omdat ze vanwege een zeldzame aandoening sinds die fatale nacht in diepe slaap verkeert.

Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen. Als het hem lukt haar wakker te krijgen, kan ze eindelijk terechtstaan. Hij moet echter voorzichtig zijn in de behandeling van de spraakmakende verdachte, want hij leidt een leven vol geheimen.

Als Anna eindelijk tekenen van leven vertoont, moet hij zien te ontdekken wat er destijds is gebeurd. Anna is de enige die de waarheid kent over die nacht, en Ben de enige die haar naar boven kan halen. En door wat er aan het licht komt, komen beiden in groot gevaar…

World of Thrillers op social media

World of Thrillers is dé community voor thrillerliefhebbers en daarom kun je ons op social media volgen! Wij houden je daar op de hoogte over de nieuwste thrillers en zorgen voor exclusieve voorproefjes, winacties en evenementen! Waar wacht je nog op?

Uitgelichte auteur

Matthew Blake

Matthew Blake studeerde Engels voordat hij aan het werk ging als 4 5 speechschrijver voor het Britse parlement. Geïnspireerd door zijn voorliefde voor het werk van Agatha Christie en spannende boeken begon hij zelf met schrijven. Anna O. is zijn debuutthriller.

Over World of Thrillers

Bij World of Thrillers vind je topthrillers die lezers op het puntje van hun stoel laten zitten. Veelbelovende debutanten en bestsellerauteurs komen terug in onze community. Denk bijvoorbeeld aan bestsellerauteur Karin Slaughter: ieder jaar staan haar Nederlandse en Vlaamse fans weer in de rij om haar nieuwste thriller te lezen. Of het nu ijzingwekkende mysteries uit Scandinavië of zinderende verhalen van Hollandse bodem zijn, voor iedere thrillerlezer zit er wat tussen.