THRILLER LOGO FINAL

Bekijk onze thrillers:

Thriller van de maand maart:

Titel: Cold Case: Vagevuur
Auteurs: Tina Frennstedt
Publicatiedatum: 7/3/2023
Formaat: Paperback €23.99 | E-book: €6.99 (tijdelijke actie)

Over het boek: 

Scandi-crime op topniveau: Zweedse bestseller-reeks over cold cases.

In het zuiden van Zweden zijn bij een reeks branden al vier mensen om het leven gekomen. Alles wijst erop dat er een pyromaan actief is. Hij verwijdert eerst de brandmelders, markeert vervolgens de huizen met nummers en steekt ze dan in brand. Als een vrouw een aanval overleeft en meldt dat er tijdens het woeden van de brand strijkmuziek werd afgespeeld in haar huis, schrikt rechercheur Tess Hjalmarsson. Dit detail kent ze uit een van haar eerste moordzaken, die haar tot op de dag van vandaag achtervolgt, omdat deze zaak nog altijd niet is opgelost.

Tess start samen met haar collega Marie Erling en profiler Carsten Morris de zoektocht naar de pyromaan, die op wraak belust is en niet te stoppen lijkt. Langzaam maar zeker komen ze de dader op het spoor, maar als Tess hem te dicht nadert, staat ze ineens zelf bij hem op de radar…

Over eerder werk:

'Frennstedt toont zich in haar debuut een waardig opvolgster van schrijvers als Henning Mankell.' Hebban.nl ****

'Geloofwaardige personages en een fraai plot die de spanning goed opbouwt.' VN Detective en Thrillergids

'Tina Frennstedt heeft een aangename en uiterst nauwkeurige schrijfstijl.' Leesclub De Perfecte Buren

World of Thrillers op social media

World of Thrillers is dé community voor thrillerliefhebbers en daarom kun je ons op social media volgen! Wij houden je daar op de hoogte over de nieuwste thrillers en zorgen voor exclusieve voorproefjes, winacties en evenementen! Waar wacht je nog op?

Uitgelichte auteur

Tina Frennstedt

Tina Frennstedt

Biografie

Tina Frennstedt is een van de meestgeprezen misdaadjournalisten van Zweden. Ze was redacteur bij Svenska Dagbladet, misdaadreporter bij Expressen en werkt nu als omroepmanager voor Crime Central. Haar thriller Verdwenen werd bekroond met de Crimetime Award voor Beste Debuut. Ze groeide op in het zuiden van Zweden en woont tegenwoordig in Stockholm.

Over World of Thrillers

Bij World of Thrillers vind je topthrillers die lezers op het puntje van hun stoel laten zitten. Veelbelovende debutanten en bestsellerauteurs komen terug in onze community. Denk bijvoorbeeld aan bestsellerauteur Karin Slaughter: ieder jaar staan haar Nederlandse en Vlaamse fans weer in de rij om haar nieuwste thriller te lezen. Of het nu ijzingwekkende mysteries uit Scandinavië of zinderende verhalen van Hollandse bodem zijn, voor iedere thrillerlezer zit er wat tussen.