BoekenREC: een HarperCollins podcast

Logo Boekenrec DEF-voor online DEF

BoekenREC is dé podcast voor lezers. In elke aflevering hebben we een auteur te gast die komt praten over van alles en nog wat! Zo leer je de leukste dingen over jouw favoriete schrijver!

Agenda*:

28/1: Heather Morris
4/2: Phoebe Morgan
11/2: Marieke Nijkamp

*onder voorbehoud van wijzigingen

Aflevering 2: Meesterverhalenverteller Jeffrey Archer is gek op Nederlandse kunst

Datum: 21-01-2022

Dit is geen detectiveverhaal, maar een verhaal over een detective...

Jeffrey Archer is al jaren een grote bekendheid. Hij is een ervaren politicus die in het parlement zat van Margaret Thatcher, maar Nederlanders kennen Archer vooral als bestsellerauteur van de populaire Kane & Abel-series of The Clifton Chronicles.

Dit jaar komt de 81-jarige Archer met een nieuwe serie over politieagent William Warwick. In zijn komende boeken vertelt Archer hoe Warwick van straatagent uitgroeide tot hoofdcommissaris van Scotland Yard. En deze reis begint hij in zijn nieuwe boek Wie niet waagt.

Aflevering 1: Het bejubelde duo uit Zweden is terug met ’De andere waarheid’

Datum: 14-01-2022

Ongeveer 1,5 jaar geleden sprak ik met jeugdvrienden Peter Mohlin & Peter Nyström  over hun debuut Het laatste leven. Sinds die tijd is er veel veranderd. Het laatste leven werd in verschillende landen lovend ontvangen en won zelfs de Max Bronzen Vleermuis voor beste thrillerdebuut én de prestigieuze Zweedse Crimetime Award.

Deze maand verschijnt het tweede deel in hun John Adderly-serie genaamd: De andere waarheid.