Manuscripten

Ben jij de nieuwe Sarah J. Maas, Rebecca Yarros, of Catherine Doyle?

HarperCollins Holland organiseert de allereerste Romantasy schrijfwedstrijd. Het genre, waarin romance met fantasy wordt gecombineerd, is in een korte tijd razend populair geworden. Wij zoeken auteurs die een geweldige, meeslepende Romantasy weten neer te zetten. Schrijf jij, heb je een afgerond manuscript en wil je graag digitaal uitgegeven worden? Dan is dit wellicht je kans!

De beste 3 inzendingen ontvangen een boekenpakket met de allerleukste Romantasyboeken en winnen een kaartje voor de Romantasy Fair op 12 oktober 2024. De allerbeste inzending nodigen we daarnaast uit voor een gesprek met de redacteur van ons digitale fonds.

Voor ons digitale fonds (HarperFirst) zijn we op zoek naar nieuwe verhalen en digitaal schrijftalent. Heb je een manuscript geschreven in het genre Romantasy en denk je dat het past binnen ons fonds, dan horen we graag van je.

  • Vul onderstaand pitchformulier in
  • Voeg je manuscript toe
    • Minimaal 20 pagina’s van je manuscript in PDF met 12-punts lettertype en regelafstand van 1,5. We nemen alleen Nederlandse manuscripten in behandeling.

Inzenden kan t/m 1 augustus 2024. Daarna zal de redactie de manuscripten in behandeling nemen. Je ontvangt een ontvangstbevestiging van je inzending en uiterlijk 15 september krijg je reactie. We kunnen helaas niet iedereen van feedback voorzien.

Mocht je uitgekozen worden als één van de top 3 en heb je al een kaartje gekocht voor het event, dan wordt je kaartje gerestitueerd. Voor meer informatie over de fair, kun je terecht op: https://romantasyfair.nl/.

Tip: ‘voor de lezers van (…)’ + welke andere boeken/auteurs zijn vergelijkbaar?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.