Vijand van het volk

door Jim Acosta

Publicatiedatum: 11/06/2019

Prijs: €21.99

Vijand van het volk

Vergroot coverafbeelding

Vijand van het volk

door Jim Acosta

Publicatiedatum: 11/06/2019

Formaat:

Prijs: €21.99

Over het boek

Jim Acosta, CNN's perschef voor het Witte Huis, doet in Vijand van het volk verslag van president Trumps strijd tegen de waarheid. Vanaf het moment dat Donald Trump aankondigde een gooi te doen naar de hoogste positie in het Witte Huis heeft hij oorlog gevoerd tegen 'fake news' en noemt hij journalisten 'de vijand van het volk'. En Jim Acosta, werkzaam bij de zender die door Trump het meest gehaat wordt, is zijn grootste vijand.

In dit boek vertelt Jim Acosta onder meer over de ontkenningen en beschuldigingen rondom het Mueller-onderzoek, Trumps pogingen om de democratie te ondermijnen, en over de schokkende tweets die Trump de wereld in slingert. Hij bracht honderden uren door met het personeel van het Witte Huis, en schetst levendige portretten van mensen waarover we voor het tijdperk-Trump nog nooit hadden gehoord: van Hope Hicks tot Steve Bannon, en van Sean Spicer tot Jared Kushner.

Jim Acosta noemt het een gevaarlijke tijd om de waarheid te vertellen in Amerika, maar toch is hij vastbesloten om het échte nieuws over de regering-Trump naar buiten te brengen.

Lees hier een voorproefje

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402704020
  • Publicatiedatum: 11/06/2019
  • Pagina's: 368
  • Prijs: €21.99