Uit de schaduw - Virgin River 12

door Robyn Carr

Publicatiedatum: 03/11/2021

Prijs: €12.50

Uit de schaduw - Virgin River 12

Vergroot coverafbeelding

Uit de schaduw - Virgin River 12

door Robyn Carr

Publicatiedatum: 03/11/2021

Formaat:

Prijs: €12.50

Over het boek

Virgin River 12 – Uit de schaduw
De bekende Virgin River-boeken nu verfilmd voor Netflix

De verhalen van Robyn Carr spelen zich af in het plaatsje Virgin River, idyllisch gelegen in de Californische natuur. Velen hebben hier de liefde gevonden, maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot! Soms duurt het even, maar uiteindelijk gaat de magie van Virgin River altijd werken…

Nadat Jillian persoonlijk en beroepsmatig is pootjegehaakt door een collega, is ze alles kwijt wat ze met hard werken heeft opgebouwd. Op advies van haar baas trekt ze zich terug uit het bedrijf, en ze huurt een oud victoriaans huis met een enorme tuin in Virgin River. Daar ontdekt ze dat ze de groene vingers van haar grootmoeder heeft geërfd. Iets voor een nieuwe carrière?

Colin Riordan gaat na een helikopterongeluk tijdelijk in een vakantiehuisje in Virgin River wonen om te herstellen van zijn verwondingen - zowel de fysieke als de mentale. Gesteund door zijn familie knapt hij langzaam op, maar het is vooral de schilderkunst waar hij troost uit put, en in de omgeving vindt hij inspiratie genoeg.

Wanneer Jillian Colin achter zijn schildersezel aantreft in haar tuin, voelen beiden direct een verwantschap. Of ze, na alles wat ze hebben meegemaakt, wel toe zijn aan een relatie, weten ze eigenlijk niet. Maar al spoedig merken ze dat je in Virgin River niet altijd iets te kiezen hebt als het om liefde gaat!

Lees hier een voorproefje

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402709063
  • Publicatiedatum: 03/11/2021
  • Pagina's: 352
  • Prijs: €12.50