Lang en gelukkig

De school van Goed en Kwaad 3

door Soman Chainani

Publicatiedatum: 31/05/2023

Prijs: €24.99

Lang en gelukkig

Vergroot coverafbeelding

Lang en gelukkig

De school van Goed en Kwaad 3

door Soman Chainani

Publicatiedatum: 31/05/2023

Formaat:

Prijs: €24.99

Over het boek

Derde deel van de door Netflix verfilmde YA-serie The School for Good and Evil.

Toen hartsvriendinnen Sophie en Agatha ieder hun eigen weg insloegen, leek hun gezamenlijke avontuur afgelopen. Agatha ging met Tedros terug naar Gavaldon en Sophie bleef achter bij de mooie, jonge Schoolmeester.

Maar ze kunnen geen rust in hun nieuwe levens vinden. Hun verhaal – en dat van vele anderen – moet herschreven worden. Nu de meiden van elkaar gescheiden zijn, heeft het Kwaad de macht overgenomen en zijn de slechteriken van het verleden terug om hun eigen eindes te veranderen. De wereld van Goed en Kwaad staat weer volledig op zijn kop. Kunnen Sophie en Agatha het Kwaad voor eens en altijd stoppen?

In het derde deel van de serie De School van Goed en Kwaad vechten Sophie en Agatha tegen het heden en het verleden voor hun ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’.

Over de serie:

‘Dit is wat mij betreft de zomerhit van dit jaar. Na een paar hoofdstukken was ik helemaal verkocht.’ Rubén Rodriguez da Silva van Libris.nl

‘Brengt sprookjes opnieuw tot leven en laat je je afvragen wie goed en wie slecht is. Ik vond het geweldig!’ Rick Riordan, bestsellerauteur van de Percy Jackson-serie

‘Wow. Vanaf de eerste zin werd ik erdoor gegrepen.’ R.L. Stine, bestsellerauteur van de Kippenvel-serie

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402711684
  • Publicatiedatum: 31/05/2023
  • Pagina's: 624
  • Prijs: €24.99

Lees hier een voorproefje van Lang en gelukkig: