Een nieuwe zomer

door Sarah Morgan

Publicatiedatum: 22/03/2023

Prijs: €15.00

Een nieuwe zomer

Vergroot coverafbeelding

Een nieuwe zomer

door Sarah Morgan

Publicatiedatum: 22/03/2023

Formaat:

Prijs: €15.00

Over het boek

Het tweede deel in de heerlijke feelgoodserie 'De O'Neil broers' van bestsellerauteur Sarah Morgan.

Voor de Franse Élise gaat deze zomer haar langgekoesterde droom in vervulling: ze mag als chef-kok de pollepel gaan zwaaien in haar 'eigen' restaurant in het ski-resort Snow Crystal. Helaas gooit de eigenaar roet in het eten en dreigt de feestelijke opening al meteen in het water te vallen.

Sean O'Neil vindt een bezoek aan Vermont – hoe tijdelijk ook – een nachtmerrie. Hij heeft het familiebedrijf en landelijke leven van zijn familie jaren geleden bewust ingeruild voor een succesvolle carrière als chirurg. Terugkeren naar Snow Crystal confronteert hem opnieuw met schuldgevoel: heeft hij zijn familie in de steek gelaten?

Terwijl Élise op het punt staat om uit pure frustratie een sauspan door de keuken te gooien, arriveert Sean, met wie ze vorige zomer een nacht vol passie heeft gedeeld. Dat zou wat haar betreft best voor herhaling vatbaar zijn, maar juist nu kan ze niet afgeleid worden. Juist nu moet ze zich concentreren op haar culinaire capaciteiten. Zal ze haar temperament in bedwang kunnen houden?

'Hartverwarmend en sexy: Sarah Morgans serie "De O'Neil broers" is perfect!' Jill Shalvis, New York Times-bestsellerauteur.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402712346
  • Publicatiedatum: 22/03/2023
  • Pagina's: 320
  • Prijs: €15.00