Geheimen van een sjamaan

Lessen uit de natuur van een Peruaanse medicijnman

door Hachumak , David L. Carroll

Publicatiedatum: 23/08/2023

Prijs: €24.99

Geheimen van een sjamaan

Vergroot coverafbeelding

Geheimen van een sjamaan

Lessen uit de natuur van een Peruaanse medicijnman

door Hachumak , David L. Carroll

Publicatiedatum: 23/08/2023

Formaat:

Prijs: €24.99

Over het boek

Spirituele levenslessen over wijsheid, genezing, ayahuasca en magie, door een Peruaanse sjamaan.

De Amazone is mysterieus en krachtig, net als de alternatieve geneeswijzen en rituelen die uit het regenwoud voortkomen. Sjamanen benutten de pure krachten uit de natuur al eeuwenlang in hun ceremonies, maar wisten hun geheimen vooralsnog goed te bewaren. Tot nu.

De Peruaanse genezer Hachumak geeft in dit boek een zeldzaam, diepgaand inkijkje in de wereld van een sjamaan en het gebruik van ayahuasca. Hij beschrijft zijn eigen pad tot curandero en laat aan de hand van zijn eigen ervaringen en verhalen zien hoe traditionele ceremonies mensen kunnen helpen.

Of je nu nieuwsgierig of sceptisch bent, dankzij dit boek zul je het sjamanisme en het gebruik van medicinale planten beter begrijpen: wat het is, wat je kunt verwachten en ook wat de mogelijkheden en beperkingen zijn.

'Net als een ceremonie met medicinale planten opent dit boek je hart en geest voor avonturen met een hoofdletter A, en het helpt je je bewustzijn open te stellen voor een nieuwe manier van zijn.' Julie Holland, auteur van Good Chemistry

'Dit boek - mystiek, mysterieus en gebaseerd op persoonlijke ervaringen - heeft mijn ogen geopend voor de grootsheid van onze wereld.' Susannah Cahalan, auteur van Brein in brand

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402712780
  • Publicatiedatum: 23/08/2023
  • Pagina's: 384
  • Prijs: €24.99

Lees hier een voorproefje van Geheimen van een sjamaan: