De vrouwen van het kamp

door Heather Morris

Publicatiedatum: 20/02/2024

Prijs: €23.99

De vrouwen van het kamp

Vergroot coverafbeelding

De vrouwen van het kamp

door Heather Morris

Publicatiedatum: 20/02/2024

Formaat:

Prijs: €23.99

Over het boek

De vrouwen van het kamp is een prachtige, ontroerende roman van bestsellerauteur Heather Morris. Een aanrader voor de lezers van De tatoeëerder van Auschwitz.

Als Singapore in 1942 in handen valt van Japan, smokkelt de Engelse muzikant Norah Chambers haar achtjarige dochter de stad uit en gaat ze aan boord van het koopvaardijschip de Vyner Brooke . Ook Nesta James, een Australische verpleegkundige, stapt aan boord. Enkele dagen later wordt het schip midden op zee gebombardeerd.

Norah en Nesta weten wonder boven wonder de kust van het door Japan bezette Indonesië te bereiken, om vervolgens terecht te komen in het beruchte interneringskamp Palembang op Sumatra. De vrouwen hebben jarenlang alleen elkaar om zich aan vast te houden, maar blijven manieren vinden om hoop te houden.

Over De drie zussen van Auschwitz:

'Deze Australische schrijfster vertelt wederom een waargebeurd oorlogsdrama. Mooi verteld zonder de gruwelijkheden te veel te benadrukken.' Boekhandel Riemer, Amersfoort

'Een respectvol geschreven boek. Fijne schrijfstijl, zeer beklemmend. Dat mensen zo met elkaar om kunnen gaan is niet te bevatten. Absoluut een aanrader!' Boekhandel Spijkerman, Zuidwolde

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402714357
  • Publicatiedatum: 20/02/2024
  • Pagina's: 384
  • Prijs: €23.99

Lees hier een voorproefje van De vrouwen van het kamp:

Auteursbrief van Heather Morris