Het huis der spionnen

door Daniel Silva

Publicatiedatum: 20/11/2018

Prijs: €15.00

Het huis der spionnen

Het huis der spionnen

door Daniel Silva

Publicatiedatum: 20/11/2018

Formaat:

Prijs: €15.00

Over het boek

Vier maanden na de dodelijkste aanslag op Amerikaans grondgebied sinds 9/11, is Londen het nieuwe doelwit van IS. Een reeks bomaanslagen laat een spoor van vernieling achter. De terreuraanval was briljant gepland, maar toch is er één los eindje.

Meesterspion én kunstrestaurateur Gabriel Allon wordt op de zaak gezet. Hij vindt al snel een connectie met een terreurcel in Saint-Tropez, bij de flamboyante en schatrijke Jean-Luc Martel en zijn echtgenote Olivia Watson, een beeldschoon ex-topmodel. Zij beweert niet te weten dat Martel zo rijk is geworden door drugshandel. Hij heeft zogenaamd niet begrepen dat hij zaken doet met een man die het Westen wil verwoesten. Slaagt Gabriel Allon erin om via hen bij het meesterbrein achter de aanslagen te komen?

Het huis der spionnen is een verslavende thriller die je ademloos achterlaat.

'Bloedstollend… Een kijkje in de wereld van terrorisme die je koude rillingen bezorgt.' – Kirkus, starred review

Bestsellerauteur Daniel Silva heeft wereldwijd naam gemaakt als dé kenner van de wereld van internationale intriges. Zijn achtergrond als journalist en correspondent in het Midden-Oosten speelt hierbij ongetwijfeld een rol. Zijn boeken verschijnen in dertig landen.

www.danielsilvabooks.com

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402730708
  • Publicatiedatum: 20/11/2018
  • Pagina's: 480
  • Prijs: €15.00