Kleine grote liefde

door Katy Regan

Publicatiedatum: 21/08/2018

Prijs: €6.99

Kleine grote liefde

Kleine grote liefde

door Katy Regan

Publicatiedatum: 21/08/2018

Formaat:

Prijs: €6.99

Over het boek

Zac Hutchinson, tien jaar oud, verzamelt feitjes: octopussen hebben drie harten, Usain Bolt is de snelste man op aarde, er zijn maar drie dieren met een blauwe tong. Maar niemand vertelt hem het enige feit dat hij écht wil weten: wie zijn vader is en waar die is. Alles wat zijn moeder erover loslaat, is dat Zacs vader de enige man is waarvan ze ooit echt heeft gehouden. Zac besluit dat er niks anders op zit dan op zoek te gaan. Samen met zijn astmatische maatje Teagan probeert hij zijn moeder haar happily-ever-after te geven. Maar waar Zac snel achter komt, is dat mensen soms een hele goede reden hebben om te verdwijnen.

Kleine grote liefde wordt verteld door Zac (een tikje aan de dikke kant), opa Mick (zou eigenlijk moeten stoppen met drinken) en Zacs moeder Juliet (heel wat meer aan de dikke kant én zou echt moeten stoppen met drinken).
In een verhaal over de impact van verlies, geheimen en leugens op een gezin, laten de personages zien dat liefde - hoe klein of hoe groot ook - altijd overwint.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402755817
  • Publicatiedatum: 21/08/2018
  • Prijs: €6.99