Avalon (3-in-1)

door Susan Wiggs

Publicatiedatum: 23/09/2021

Prijs: €16.99

Avalon (3-in-1)

door Susan Wiggs

Publicatiedatum: 23/09/2021

Formaat:

Prijs: €16.99

Over het boek

De Avalon-serie 1: ZOMER AAN HET MEER - Na de zoveelste teleurstelling in de liefde heeft het zelfvertrouwen van Olivia Bellamy een knauw gekregen. Het liefst wil ze haar ex, haar ouders en iedereen in Manhattan ontvluchten. De opdracht om het idyllisch gelegen oude zomerkamp van haar familie in de originele staat terug te brengen zou dus als geroepen moeten komen.

De Avalon-serie 2: WINTER IN DE BERGEN - Zo op het eerste gezicht leidt Jenny Majesky een heerlijk leven. Ze heeft een rustig, beschermd bestaan in Avalon, het rustieke bergstadje waar ze is opgegroeid. Rustig, ideaal, evenwichtig.... ware het niet dat ook Rourke McKnight in Avalon woont. Rourke, de man van wie ze zielsveel houdt, maar die onbereikbaar voor haar is.

De Avalon-serie 3: ZON OP HET WATER - Als tienermoeder had Nina Romano het niet gemakkelijk, maar nu haar dochter is uitgevlogen, is het tijd voor haarzelf. Ze heeft lang genoeg moeten wachten voor ze haar dromen kon verwezenlijken. Nu de Willow Lake Inn, een pittoresk pension aan het meer, te koop staat, lijkt alles echter op zijn plek te vallen.

Deze boeken zijn afzonderlijk te lezen en zijn ook los verkrijgbaar.

Productspecificaties

  • ISBN: 9789402764246
  • Publicatiedatum: 23/09/2021
  • Prijs: €16.99