Dit is de volgorde van alle Karin Slaughter boeken

Karin Slaughter, een naam die synoniem is met intense spanning en meesterlijke plots, weet lezers over de hele wereld te boeien met haar buitengewone verhalen. Van haar vroege werken als de Grant County-serie tot de meeslepende Will Trent-serie en haar indrukwekkende losstaande thrillers, Slaughters pen weeft een web van mysteries en emoties die moeilijk te vergeten zijn.

Om te vieren dat Waarom we logen, het nieuwste boek van de Queen of Crime, op 11 juni is verschenen, hebben wij voor jou een leeslijst gemaakt. In deze gids hebben we voor je op een rijtje gezet wat de leesvolgorde is van al haar boeken. Hierdoor zou de rode draad van Karins boeken een stuk makkelijker te volgen moeten zijn!

volgorde Karin Slaughter boeken

Wat is de volgorde van de Sara Linton Grant County-serie?

Sara Linton is een van de hoofdpersonages uit Karins boeken. Ze is van beroep kinderarts, maar werkt hiernaast ook als patholoog-anatoom. Haar woonplaats is het stadje Heartsdale. In haar werk raakt ze verzeild in vreemde zaken, die ze samen met haar man, de politieagent Jeffrey Tolliver, oplost.

1. Nachtschade

2. Zoenoffer

3. Een lichte koude huivering

4. Onzichtbaar

5. Trouweloos

6. Onaantastbaar

Wat is de volgorde van de Will Trent-serie?

De complexe special agent Will Trent is een meester in zijn vak, maar heeft zelf een moeilijk en traumatisch verleden. Door jarenlang moorden op te lossen, komt hij erachter dat hij zijn eigen verleden nog niet heeft verwerkt.

Atlanta

1. Triptiek

2. Versplinterd

Wat is de volgorde in de Will Trent en Sara Linton-serie?

In de Georgia-serie worden de hoofdpersonages uit de Grant Country-reeks en de Atlanta-duologie samengebracht. Will Trent en Sara Linton bundelen hun krachten om de meest verknipte moordzaken op te lossen.

Georgia

3. Genesis

4. Verbroken

5. Gevallen

6. Kwijt

7. Genadeloos

8. Gepakt

9. Stille zonde

10. Verborgen

11. Laatste weduwe

12. Verzwegen

13. Na die nacht

14. Waarom we logen

Standalones

Buiten haar series heeft Karin Slaughter ook een heel aantal standalones geschreven. Ook deze verhalen zitten vol ingenieuze en spannende plottwists. Haar standalones Goede dochter, Mooie meisjes en Gewetenloos zijn genomineerd voor prijzen als de Edgar Awards.

Doorn in mijn vlees

Koud hart

Mooie meisjes

Valse getuige

Veroordeeld

Puntgaaf

Gespleten

Gewetenloos

Laatste adem

Goede dochter

Schoon goud

Het nieuwste boek in de serie

Waarom we logen van Karin Slaughter is een zinderende en ingenieuze topthriller met Will Trent en Sara Linton in de hoofdrol, de twee personages die we al kennen uit de Will Trent– en Grand County-series. In Waarom we logen volgen we Will en Sara op hun huwelijksreis in de Appalachen, waar wat de vakantie van hun leven had moeten worden, al snel verandert in een race tegen de klok… 

Wie zijn Will Trent en Sara Linton?

Will Trent en Sara Linton zijn de twee belangrijkste hoofdpersonen in de boeken van Karin Slaughter. Will is een mysterieuze agent die geen liefhebber is van andere mensen. Hij begint zijn carrière bij het Georgia Bureau of Investigation en wordt later toegevoegd aan het Special Criminal Apprehension Team. Sara wordt beschreven als een niet ‘typische’ vrouw: ze haat koken, vindt auto’s te gek en is ook nog eens een ware klusjesvrouw. De twee beginnen als collega’s, maar wie weet bloeit er meer op…

Klik hier om meer te weten te komen over Will Trent.

Over de auteur

Karin Slaughter is een van de populairste verhalenvertellers ter wereld. Ze is de auteur van meer dan twintig New York Times-bestsellers, waaronder het voor een Edgar Awards genomineerde Veroordeeld en standalone-thrillers als Goede dochter, Mooie meisjes en Gewetenloos. Haar boeken worden in 120 landen uitgegeven en wereldwijd zijn er ruim 40 miljoen exemplaren van verkocht. Haar internationale bestseller Pieces of Her (Gespleten) stond als Netflix-serie wereldwijd op #1, en ook de Will Trent-serie is een succes op tv. Slaughter is de oprichter van het Save the Libraries Project – een non-profitorganisatie die is opgericht om bibliotheken te ondersteunen. Ze is geboren in Georgia en woont in Atlanta, plaatsen waar twee van haar series zich afspelen.

Lees hier meer over Karin Slaughter.