Young Adult boeken zomer 2018

Alice en haar vrienden dachten dat ze de strijd tegen Anima Industries hadden gewonnen en er een einde was gekomen aan de experimenten met zombies. Als dit niet zo blijkt te zijn, moeten Alice en de andere zombiejagers samenwerken met Camilla, het meisje dat hen allemaal heeft verraden. Vooral Frosty kan dit niet verkroppen, omdat hij haar verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn vriendin. Maar tussen haat en liefde zit soms maar een flinterdunne scheidingslijn...

Vanaf 3 juli 2018 in de (online) boekhandel!

Drie zusjes. Eén troon...
Op het eiland Fennbirn wordt elke generatie een drieling geboren - drie koninginnen, alle drie erfgenaam van de troon en alle drie in het bezig van een bijzondere kracht.
Mirabella kan de elementen beïnvloeden, Katherina kan tegen dodelijk gif en Arsinoe kan wilde bloemen laten bloeien en wilde leeuwen temmen met één blik.
Slechts één van hen mag gekroond worden, een gevecht op leven en dood...

Vanaf 10 juli 2018 in de (online) boekhandel!

Het is 6 juni 1944. D-day. Moed, opoffering en angst hebben Rio, Frangie en Rainy door de strijd in Noord-Afrika en Sicilië geloodst, maar de weg naar huis is nog lang. Hun belangrijkste gevecht moet nog komen: de strijd op leven en dood op het verraderlijke zand van Omaha Beach. Ze zijn geen groentjes meer en nu komt het eropaan. Ze moeten een manier zien te vinden om hun laatste missie tot een zo goed mogelijk einde te brengen door vast te blijven houden aan dat kleine beetje geloof in de mens dat hun nog rest.

Vanaf 14 augustus 2018 in de (online) boekhandel!

Nadia heeft al heel wat gevaren afgewend. Haar magie neemt toe, maar ze is nog steeds een beginneling. In een laatste poging om Captive's Sound te redden, doet ze alsof ze kiest voor de duistere macht die hen bedreigt en snijdt ze zich af van de hulp van haar vrienden. Haar gezworen vijand Elizabeth zit ook niet stil en wordt steeds machtiger. De strijd barst los, verrassende verbonden worden gesloten en ware liefde wordt op de proef gesteld in het spannende slot van de Spellcaster-serie.

Vanaf 21 augustus 2018 in de (online) boekhandel!

Een-verre-plek-vlakbij-2D-CB-kleiner

De broers Dylan en Griff raken samen met hun ouders betrokken bij een vreselijk auto-ongeluk. Van de ene op de andere dag zijn ze wees en staan ze er helemaal alleen voor. Ze verhuizen naar hun verre oom en tante in Wales en lijken, ondanks hun grote verdriet, in een wat rustiger vaarwater. Maar Dylan maakt zich zorgen om zijn broertje, wat Griff lijkt niet om te kunnen gaan met het verlies; hij praat niet en trekt zich steeds verder terug. Maar ook Dylan heeft moeite de moed erin te houden, en moed heeft hij juist nodig voor hij verder kan.

Vanaf 4 september 2018 in de (online) boekhandel.